lunes, 9 de noviembre de 2015

Etiquetes

Què són les etiquetes d'una entrada del bloc?

Les etiquetes són paraules que agrupen articles relacionats. Són paraules que definixen més detalladament els continguts dels articles, diguem que aporten més informació que una categoria.

Com s'escriuen les etiquetes?

A l'escriure una entrada, fes clic en l'opció Etiquetes que apareix en el lateral i introduïx les etiquetes que vullgues separant-les amb una coma. Les etiquetes utilitzades anteriorment es mostren davall, per la qual cosa només has de fer clic en elles per a afegir-les a l'entrada.

On apareixen les etiquetes en les entrades?

Les etiquetes apareixen al final de l'entrada, és a dir en una entrada d'un bloc, quan s'acabat el que és l'entrada en una lletra d'altre color es pot vore totes les entrades.

Per a què serveixen?

Per exemple, si a tot l'entrades que vas escriure sobre la teua música favorita li vas posar com a etiqueta "música" algú pot entrar al teu blog i posar en el "Search" música i totes les entrades a què els hages posat eixa etiqueta eixiran en una sola pàgina.
També, com són part del text del teu blog poden ajudar a algú que fa busca en google o un altre motor de busca, però esta aplicació no és per al que les etiquetes van ser dissenyades.
ETIQUETES on PhotoPeach

No hay comentarios:

Publicar un comentario